09361263005 info@iranstu.com تایم کاری : 24 ساعت تهران ، ولیعصر

پاورپوینت انواع جوش

 

پاورپوینت انواع جوش

سرفصل های پاورپوینت انواع جوش

پاورپوینت انواع جوش شامل:

  • انواع جوش
  • مشکلات جوش گوشه
  • مزیت‌های جوش شیاری
  • جوش شیاری

بخشی از پاورپوینت انواع جوش :

مشکلات جوش گوشه

در کل، دو انواع جوش موجود می ‌باشد: جوش شیاری((Butt or Groove weld) و جوش گوشه (Fillet weld). هر چند دو انواع جوش دیگر با نام‌های انگشتانه (pluge) و کام (slot) موجود است که به صورت محدود مورد استفاده قرار می‌گیرد. جوش گوشه متداول ترین انواع جوش در سازه فولادی می باشد بعد از آن جوش شیاری قرار دارد و جوش انگشتانه و کام به موارد مخصوصی که در آن مقاومت جوش انجام شده در لبه ها به حد کافی نباشد محدود می شود.

جوش شیاری:

ضخامت گلوی طراحی عمق نفوذ جوش شیاری با نفوذ نسبی را تعیین می‌کند.

باید توجه داشت که طبق آئین نامه در شرایط خستگی با بارگذاری متناوب استفاده از جوش شیاری با نفوذ نسبی به خصوص برای پل‌ها مجاز نیست.علاوه بر این، جوش‌های شیاری دارای حجم انباشته شده فلز جوش زیادی هستند. این مورد سبب افزایش افت جوش شده و در نتیجه سطح تنش‌های پسماند در اتصال افزایش می‌یابد. ترتیب‌بندی با دقت عملیات جوشکاری جهت بالانس افت جوش و کاهش تنش پسماند حیاتی بوده و در نتیجه اعوجاج را کاهش می‌‌دهد. گهگاه نیاز است که جوش شیاری با پرداخت لب به لب پوشش داده شود که به دلیل خستگی انجام می‌شود، یا جهت بهبود  زهکشی در تیرورقهای فولادی شیبدار و یا جهت بهبود روند آزمایشات جوش صورت می‎‌پذیرد. از پوشش لب به لب به دلیل زیبای تنها باید پرهیز گردد، چون عموما پشش سطح برای هم تراز شدن با سطح کناری سخت بوده و نتیجه بیشتر قابل تشخیص و مشاهده با چشم می‌باشد.

مشکلات جوش گوشه:

برای انتقال نیرو با بزرگی زیاد مناسب نیست عملکرد ضعیفی تحت بار خستگی دارد در ظاهر نیز زیاد جذاب نیست جوش‍های شیاری، همانطور که در شکل ۱ (ب) نشان داده شده است از دو صفحه لب به لب در مقابل هم تشکیل شده که فاصله بین آنها با جوش پر می‌شود جهت حصول اطمینان از نفوذ مناسب فلز جوش، عموما سطوح تماس  انحنا داده می‌شوند تا جریان فلز جوش در ناحیه اتصال به صورت مناسب انجام شود.

مزیت‌های جوش شیاری

به آسانی طراحی و ساخته می‌شود تا مقاومتی همانند عضو متصل داشته باشد مشخصات خستگی بهتری در مقایسه با جوش گوشه دارد دارای ظاهر بهتری است جزئیات آسان داشته و طول اتصال به طور قابل ملاحظه کاهش می‌یابد به دلیل آماده سازی لبه‌های قبل از جوش بسیار گرانتر از جوش گوشه است نفر ماهری جهت اجرا نسبت به جوش گوشه نیازمند است دارای تستهای بعد جوش پیچیده‌تری است جوش‌های شیاری معمولا برای اتصالات مقاطع در امتداد هم، یا اتصال صفحات در امتداد هم بالها و جان تیر استفاده می‌شوند. تغییرات ضخامت و افزایش طول می‌تواند

دانلود باکس

پاورپوینت انواع جوش

  • شامل 17 اسلاید
مطلب مفیدی برای شما بود ؟ پس به اشتراک بگذارید برای دوستانتان
درباره این مطلب نظر دهید !
قالب فروش فایل

مطالب زیرا حتما بخوانید ...